Scroll Top
zilver
pakket zilver
1

Een ervaren onderhandelaar die de onderhandelingen voor jou geheel uit handen neemt. Met diepgaande kennis van de badkamerwereld. Nadat wij jouw offerte hebben ontvangen gaan we kijken waar je deze badkamer voor de beste prijs kan kopen. Dit hoeft dus niet per se bij de zaak van de offerte te zijn, maar dat kan wel indien jij dat wenst. Tevens lopen we de badkamer na op merk-keuze, praktische indeling en jouw wensen.

We werken bij dit pakket op basis van NO-cure NO-pay. Dat wil zeggen dat zolang wij geen voordeel voor jou behalen, je ons ook niks betaald. Behalen wij wel een voordeel, dan betaal jij ons over dat deel een vast percentage van 20% alvorens wij de nieuwe offerte met jou delen.

Contact zoeken met de Badkameraankoopmakelaar voor een vrijblijvend intakegesprek. Vervolgens een badkamerzaak naar keuze uitzoeken. Daar jouw droom badkamer samenstellen. Je goed laten informeren over materialen. Een mooie opstelling laten ontwerpen. Een offerte op basis van die badkamer op laten stellen. Onderhandel naar eigen inzicht en probeer de beste prijs te krijgen. Vraag of je 48 tot 72 uur mag nadenken om alles rustig mee en door te nemen. (val niet voor de vraag ”waar moet je over nadenken? Is er nog iets niet helemaal naar wens?”). Elke goede badkamerzaak zal hier altijd akkoord op geven, hoewel je niet verrast moet zijn als ze nog een laatste poging doen om je toch over de streep te trekken. Vervolgens stuur je deze offerte met de laagste prijs naar info@badkameraankoopmakelaar.nl

Nadat we de onderhandeling succesvol hebben afgerond teken je het koopcontract bij de badkamerzaak of handel je het per e-mail af en sturen wij de factuur. Deze dient dan binnen 10 dagen voldaan te worden.

Waarom de badkamer aankoopmakelaar?

Wij hebben jarenlang kennis van de markt. Kennen de materiaal keuzes. Weten wat er speelt bij de zaak van jouw keuze. Daarnaast weten we welke onderhandelingstechnieken de verkoper gebruikt. Transparanter dan dit ga je niet vinden in de badkamerwereld. Bespaar je niets, dan betaal je niets. Win-win situatie voor jou en ons.

01.
Onafhankelijk advies

Wij hebben geen enkel belang bij keuzes die jij maakt. Verkopers van badkamers sturen en manipuleren je juist die kant op waar voor hen het meeste voordeel te behalen valt.

02.
100% transparantIE

Transparantie van de badkamermarkt; welke merken zijn er, wat zijn de kosten en waarom zijn er grote verschillen tussen leveranciers?

03.
EEN win – win situatie

Win-Win situatie creƫren voor klant en showroom; de klant de beste prijs, de showroom een blije klant.

Te mooi om waar te zijn?

Maak kennis met ons en plan een vrijblijvende intake via het onderstaande formulier.

logo-msg
Olivier
Badkameraankoopmakelaar
×

Hallo!

Klik hier om direct te chatten via Whatsapp met de Badkameraankoopmakelaar of stuur een mail naar info@badkameraankoopmakelaar.nl.

× Whatsapp