Scroll Top
goud
pakket goud
1

Naast alle voordelen van pakket Zilver krijg je onafhankelijk materiaal advies. Op basis van jouw situatie kijken we mee naar kleurstellingen, materiaal keuzes en opstelling en keuzes in tegels en sanitair. We denken mee in de opstelling die voor jou naast het meest praktisch ook zo ergonomisch mogelijk is. We geven advies zonder daar belang bij te hebben, houden jouw wensen en eisen lijstje goed in de gaten en houden het  budget in de gaten

Je krijgt van ons een offerte nadat je akkoord bent gegaan met onze dienstverlening. Deze offerte bedraagt 7% van het badkamerbudget. Er zullen geen verdere kosten achteraf in rekening gebracht worden, ongeacht de grootte van de besparing.

Contact zoeken met de Badkameraankoopmakelaar voor een vrijblijvend intakegesprek. Dan komen wij bij je langs op een moment dat dat jou goed uitkomt. Dan bepalen we wat voor stijl de voorkeur geniet en gaan we samen kijken naar de badkamer ruimte. Wij gaan dan voor jou aan de slag en komen met een eerste opzet. Is die naar wens dan gaan we samen naar een badkamerzaak die volgens ons het beste bij jouw keuzes past en doen we samen het gesprek met de verkoper. Wij zullen uiteraard de onderhandelingen voor je uitvoeren.

7% van jouw badkamerbudget bij aannemen opdracht.

Waarom de badkamer aankoopmakelaar?

Wij hebben jarenlang kennis van de markt. Kennen de materiaal keuzes. Weten wat er speelt bij de zaak van jouw keuze. Daarnaast weten we welke onderhandelingstechnieken de verkoper gebruikt. Transparanter dan dit ga je niet vinden in de keukenwereld. Bespaar je niets, dan betaal je niets. Win-win situatie voor jou en ons.

01.
Onafhankelijk advies

Wij hebben geen enkel belang bij keuzes die jij maakt. Verkopers van badkamers sturen en manipuleren je juist die kant op waar voor hen het meeste voordeel te behalen valt.

02.
100% transparantIE

Transparantie van de badkamermarkt; welke merken zijn er, wat zijn de kosten en waarom zijn er grote verschillen tussen leveranciers?

03.
EEN win – win situatie

Win-Win situatie creëren voor klant en showroom; de klant de beste prijs, de showroom een blije klant.

Te mooi om waar te zijN?

Maak kennis met ons en plan een vrijblijvende intake via het onderstaande formulier.

logo-msg
Olivier
Badkameraankoopmakelaar
×

Hallo!

Klik hier om direct te chatten via Whatsapp met de Badkameraankoopmakelaar of stuur een mail naar info@badkameraankoopmakelaar.nl.

× Whatsapp