Scroll Top
over ons

Over de

badkameraankoopmakelaar

Over de

badkamer- aankoopmakelaar

De badkameraankoopmakelaar is een ervaren partner in het ontwerpen en het onderhandelen bij de aanschaf van badkamers. Ook hebben wij zelf jaren ervaring met montage. Dit geeft ons de unieke combinatie van ervaring in het zowel het commerciële als het praktische domein, waardoor wij u nog gerichter advies kunnen geven over uw badkamer. Wij hebben passie voor het vak en weten hoe leuk en spannend het kopen van een badkamer kan zijn. Deze ervaring bieden we nu ook aan jou aan! Onafhankelijk en volledig transparant. 

De badkameraankoopmakelaar is ontstaan uit liefde voor het product en de wens het verschil te kunnen maken voor mensen. Het helpen van anderen bij het aankopen van een product wat je niet elke dag aankoopt wordt enorm gewaardeerd. Niet alleen realiseren wij een prijs die consumenten zelf niet voor elkaar zouden krijgen, we denken ook mee in het proces. Een badkamer kopen is iets wat veel mensen slechts een enkele keer zullen doen. Vaak weet je pas alle ins en outs als het proces achter de rug is.

Wat willen we bereiken met de badkameraankoopmakelaar:
  • Transparantie van de badkamermarkt; welke merken zijn er, wat zijn de kosten en waarom zijn er grote verschillen tussen leveranciers?
  • Win-Win situatie creëren voor klant en showroom; de klant de beste prijs, de showroom een blije klant.
  • Volledig onafhankelijk advies; wij hebben geen enkel belang bij keuzes die jij maakt. Verkopers van badkamers streven hun eigen belangen na: die zijn anders dan die van jou als koper. Ze zullen je juist die kant op sturen waar voor hen het meeste voordeel te behalen valt.
  • De beste deal voor jouw badkamer, voor iedereen de beste prijs of het beste product voor die prijs.
  • Mensen blij maken met de beste en mooiste badkamer voor de laagst mogelijke prijs. Wij worden hier zelf ook heel blij van dat zul je aan onze passie en enthousiasme vanzelf merken!
altijd de beste deal voor
jouw badkamer?

Nieuwsgierig naar onze tarieven kijk dan HIER of neem direct contact met ons op

×

Hallo!

Klik hier om direct te chatten via Whatsapp met de Badkameraankoopmakelaar of stuur een mail naar info@badkameraankoopmakelaar.nl.

× Whatsapp