Scroll Top
Livegang website!
Livegang website!

Keukenverkopers hebben maar één belang en dat is jou een keuken verkopen en wel zo snel mogelijk en zo duur mogelijk. Het is juist belangrijk voor jou als klant dat proces zo lang mogelijk te rekken: jij wil uiteraard een zo laag mogelijke prijs. Ons belang is jouw belang, die droomkeuken voor de laagste prijs. Wij zijn in dit proces:

  • 100% onafhankelijk
  • 100% transparant
  • 100% voor jou aan het werk
Wij onderhandelen voor jou
L

Wij onderhandelen de beste prijs voor jou, jij maakt je als klant geen zorgen om de koehandel en wil geen gedoe. In deze serie blogs leggen wij niet alleen uit wat er allemaal bij komt kijken, maar gaan we ook een stukje verder op de inhoud en belangen in. Vandaag: Nieuwe website live

Slingers, confetti en champagne! Wat we al jaren doen voor vrienden, kennissen en familie gaan we nu ook voor jou doen! We maken al jaren het verschil bij het aankopen van de keuken. Niet alleen ondersteunend en begeleidend in keuzes maken, maar ook de beste prijs onderhandelen.

Door ons kan er opeens veel meer. Ook juist die keukenwensen met een prijskaartje zijn nu opeens binnen handbereik. Plan een gratis én geheel vrijblijvend intakegesprek waarin wij de mogelijkheden met en voor jou bespreken.

Heb je wat aan dit artikel gehad, ben of ken jij iemand die bezig is met een keuken? Kom met ons in contact door dit artikel te delen met de hashtag: #altijddebestedealvoorjouwkeuken

×

Hallo!

Klik hier om direct te chatten via Whatsapp met de Badkameraankoopmakelaar of stuur een mail naar info@badkameraankoopmakelaar.nl.

× Whatsapp